Tarieven

Ontdek de verschillende mogelijkheden om bij Via Flore aan de slag te gaan. Je vindt hier de tarieven voor zowel individuele als relatietherapie.

Vragen? Stuur mij een mail of neem contact op.

individuele en

Systeemtherapie

  • 45 minuten € 75
  • 75 minuten € 115
  • 90 minuten € 135
  • Strippenkaart (10 sessies) € 999

    De strippenkaart is 12 maanden geldig en bevat 10 sessies van 75 minuten.

tarieven

Individuele pakketten

Let op: deze pakketten zijn enkel beschikbaar voor individuele therapie

tarieven

Relatietherapie

good to know

Veelgestelde vragen

Op dit moment is er ongeveer een maand tijd tussen aanmelding en intake. Mail voor informatie over de actuele startdata.

Therapie bij Via Flore valt onder aanvullende vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent voor Psychosociale therapie kun je in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding van de kosten. 

Sinds 2013 wordt relatietherapie niet meer vergoed door de basiszorgverzekering. Deze vorm van therapie valt niet onder de Eerstelijns Psychologische Zorg of de Generalistische Basis GGZ.ᅠ

Therapie bij Via Flore is in de basis onvergoede zorg. Je hebt dan ook geen verwijsbrief of diagnose nodig om je aan te melden en er wordt geen aanspraak gedaan op je eigen risico.

Op dinsdag en woensdag vinden de afspraken plaats op locatie in Rotterdam. Vanaf juni vervalt de dinsdag en vinden de sessies op donderdagen online plaats.

Als scholier/student heb je wellicht minder te besteden. Stuur me een mailtje en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Een reguliere praktijkdag is tussen 9 en 18 uur. Indien andere tijden je beter schikken, is er tegen een meerprijs opening op andere avonden of in het weekend mogelijk

Geen probleem! Stuur een mailtje en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.